Devraj władca
Posty fabularne : 53
| Temat: Władca Płomiennych szuka~ Pią Kwi 19, 2019 11:13 am | |
| A więc na dobry i ciekawy początek mam kilka pomysłów co do relacji- lubię, gdy relacja ma jakiś konkretny motyw i wydarzenia sprowadzają się do czegoś, choć zwykłe fabułki bez planu również przyjmę! POSZUKIWANIA:
przyjaciel/namiestnik: Devraj przejął władzę w lesie tropikalnym z pomocą przyjaciela, jakiego poznał podczas przybycia na te tereny. Przed startem rozdziału 0 owy koń wyruszył, aby zabić Fritza, czyli poprzedniego rywala Deva. Obiecał, że wróci, a Devraj przed odejściem mianował go namiestnikiem
- wszelkiej maści i rodzaju klacze ze stada: nie, Devraj absolutnie nie jest "casanową", ale ma świadomość tego, że by umocnić swoją pozycję musi wkrótce znaleźć odpowiednią partnerkę oraz spłodzić potomków. Z początku mógłby mieć dość nieprzyjazne podejście, stricte jako "wykonaj swój obowiązek", ale myślę, że relacja mogła by się rozwinąć w coś naprawdę ciekawego
- młodziak, który widział by we Władcy wzór do naśladowania: dokładnie coś takiego. Devraj mógłby co jakiś czas szkolić go w przyjacielskich sparingach oraz przekazywać jakieś mądrości
zakochana w nim młoda klacz: dość smutna relacja, Devraj pewnego razu pomógłby odnaleźć się młodej, około 2-letniej klaczynce odnaleźć się w stadzie bądź krainie. Na początku byłby niezbyt chętny, ale z czasem polubiłby ją i troszczył się o nią, zupełnie jak młodszą siostrę- ona natomiast zakochała by się w nim, próbując "delikatnie" to okazywać, ale on nie zauważałby tego i byłby zupełnie aseksualny w stosunku do niej.
- przebiegła klacz z obcego stada: otóż, pomysł jest taki, by podczas jednej z przechadzek na niczyje tereny, jakaś klacz użyła na sobie eliksiru zakochania- władca na ogół ma bardzo wrogie podejście do obcych, ale pod jego wpływem odwalił by straszną głupotę. Potem potajemnie spotykaliby się, a Devraj próbowałby to odkręcić i zmusić klacz, by nie pisnęła nikomu ani słowem o tym... No i w sumie mogłoby to się potoczyć na bardzo wiele sposobów.
- znajomości ze stada: jako władca, wypadałoby, aby Devraj znał większość jego członków i miał jakieś tam zdanie o nich, także chętnie popiszę z każdym Płomiennym!
Ostatnio zmieniony przez Devraj dnia Czw Kwi 25, 2019 2:13 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
Nuntius Wojownik
Posty fabularne : 31
| Temat: Re: Władca Płomiennych szuka~ Pią Kwi 19, 2019 9:08 pm | |
| W sumie Nuntiusek nadawałby się na takiego podlotka, który chciałby być szkolony i uczony przez Deva. Może nie do końca widziałby w nim wzór ale cenił umiejętności i byłby takim jego pomocnikiem na stażu/przyuczeniu. Komu nie przydałby się sprytny młody koń do załatwiania jakiś ciemnych spraw? xd Dev mógłby jeszcze mówić do niego "młody" Co ty na to? | |
|
Devraj władca
| Temat: Re: Władca Płomiennych szuka~ Pią Kwi 19, 2019 9:10 pm | |
| Oczywiście jestem na tak:) Co do nazewnictwa, może sobie sama jakieś określenie wymyślę, bo "młody" kojarzy mi się z jakimś starym wujaszkiem XD Ale ogółem to jak najbardziej! Możemy sesyjkę zacząć od razu, lub jeśli nie masz czasu aktualnie, to uzgodnimy na priv | |
|
Devraj władca
| Temat: Re: Władca Płomiennych szuka~ Nie Kwi 21, 2019 10:13 am | |
| | |
|
Ihaira zwykły koń
Posty fabularne : 11
| Temat: Re: Władca Płomiennych szuka~ Nie Kwi 28, 2019 2:55 pm | |
| Ekhm... Ja się zgłaszam na Przebiegłą klacz z obcego stada (tak, zainspirowana tematem parowań xD ) tylko nie umiem sobie znaleźć, jak sporządzić/zdobyć eliksir zakochania i jak dokładnie działa. | |
|
Devraj władca
| Temat: Re: Władca Płomiennych szuka~ Nie Kwi 28, 2019 3:45 pm | |
| Chętnie:) Jakby co, to mogę się dołożyć perłami na ten eliksir zakochania | |
|
Ihaira zwykły koń
Posty fabularne : 11
| Temat: Re: Władca Płomiennych szuka~ Nie Kwi 28, 2019 4:05 pm | |
| No tak, nie stać mnie teraz na niego z własnych funduszy ^^ Wypadałoby się najpierw dowiedzieć, że Dev jest kimś ważnym, i dopiero użyć tych perfum Może uda mi się wyciągnąć tą informację od Tasunke'go? A ta odwalana głupota, jaka mniej więcej by była? Bo wiesz, wygodniej mi pytać niż samej pomyśleć | |
|
Devraj władca
| Temat: Re: Władca Płomiennych szuka~ Nie Kwi 28, 2019 4:31 pm | |
| Jak najbardziej wyciągnięcie informacji od Tasunke byłoby w porządku- albo jakiś rysopis, który pozwolił by jej rozpoznać Devraja. A co do tej głupoty, to nie mam ściśle ustalone, co to ma być- myślę, że coś co wynika po prostu z zakochania, romansowania... A za co później byłoby mu wstyd, no i byłoby upokarzające. Pewnie wyjdzie w praniu i dogadamy się na priv Jak już będziemy mogły zacząć sesję, to daj znać, odejmę sobie te 5 perełek | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Władca Płomiennych szuka~ | |
| |
|