W galopie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Władca Płomiennych szuka~

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Devraj
władca
Devraj

Posty fabularne : 53

Władca Płomiennych szuka~ Empty
PisanieTemat: Władca Płomiennych szuka~   Władca Płomiennych szuka~ EmptyPią Kwi 19, 2019 11:13 am

A więc na dobry i ciekawy początek mam kilka pomysłów co do relacji- lubię, gdy relacja ma jakiś konkretny motyw i wydarzenia sprowadzają się do czegoś, choć zwykłe fabułki bez planu również przyjmę! Very Happy

POSZUKIWANIA:

• przyjaciel/namiestnik: Devraj przejął władzę w lesie tropikalnym z pomocą przyjaciela, jakiego poznał podczas przybycia na te tereny. Przed startem rozdziału 0 owy koń wyruszył, aby zabić Fritza, czyli poprzedniego rywala Deva. Obiecał, że wróci, a Devraj przed odejściem mianował go namiestnikiem
  • wszelkiej maści i rodzaju klacze ze stada: nie, Devraj absolutnie nie jest "casanową", ale ma świadomość tego, że by umocnić swoją pozycję musi wkrótce znaleźć odpowiednią partnerkę oraz spłodzić potomków. Z początku mógłby mieć dość nieprzyjazne podejście, stricte jako "wykonaj swój obowiązek", ale myślę, że relacja mogła by się rozwinąć w coś naprawdę ciekawego
  • młodziak, który widział by we Władcy wzór do naśladowania: dokładnie coś takiego. Devraj mógłby co jakiś czas szkolić go w przyjacielskich sparingach oraz przekazywać jakieś mądrości
  • zakochana w nim młoda klacz: dość smutna relacja, Devraj pewnego razu pomógłby odnaleźć się młodej, około 2-letniej klaczynce odnaleźć się w stadzie bądź krainie. Na początku byłby niezbyt chętny, ale z czasem polubiłby ją i troszczył się o nią, zupełnie jak młodszą siostrę- ona natomiast zakochała by się w nim, próbując "delikatnie" to okazywać, ale on nie zauważałby tego i byłby zupełnie aseksualny w stosunku do niej.
  • przebiegła klacz z obcego stada: otóż, pomysł jest taki, by podczas jednej z przechadzek na niczyje tereny, jakaś klacz użyła na sobie eliksiru zakochania- władca na ogół ma bardzo wrogie podejście do obcych, ale pod jego wpływem odwalił by straszną głupotę. Potem potajemnie spotykaliby się,  a Devraj próbowałby to odkręcić i zmusić klacz, by nie pisnęła nikomu ani słowem o tym... No i w sumie mogłoby to się potoczyć na bardzo wiele sposobów.
  • znajomości ze stada: jako władca, wypadałoby, aby Devraj znał większość jego członków i miał jakieś tam zdanie o nich, także chętnie popiszę z każdym Płomiennym!

Ostatnio zmieniony przez Devraj dnia Czw Kwi 25, 2019 2:13 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Nuntius
Wojownik
Nuntius

Posty fabularne : 31

PisanieTemat: Re: Władca Płomiennych szuka~   Władca Płomiennych szuka~ EmptyPią Kwi 19, 2019 9:08 pm

W sumie Nuntiusek nadawałby się na takiego podlotka, który chciałby być szkolony i uczony przez Deva. Może nie do końca widziałby w nim wzór ale cenił umiejętności i byłby takim jego pomocnikiem na stażu/przyuczeniu. Komu nie przydałby się sprytny młody koń do załatwiania jakiś ciemnych spraw? xd Dev mógłby jeszcze mówić do niego "młody" Razz Co ty na to?
Powrót do góry Go down
Devraj
władca
Devraj

PisanieTemat: Re: Władca Płomiennych szuka~   Władca Płomiennych szuka~ EmptyPią Kwi 19, 2019 9:10 pm

Oczywiście jestem na tak:) Co do nazewnictwa, może sobie sama jakieś określenie wymyślę, bo "młody" kojarzy mi się z jakimś starym wujaszkiem XD Ale ogółem to jak najbardziej! Możemy sesyjkę zacząć od razu, lub jeśli nie masz czasu aktualnie, to uzgodnimy na priv Wink
Powrót do góry Go down
Devraj
władca
Devraj

PisanieTemat: Re: Władca Płomiennych szuka~   Władca Płomiennych szuka~ EmptyNie Kwi 21, 2019 10:13 am

Podbijam!
Powrót do góry Go down
Ihaira
zwykły koń
Ihaira

Posty fabularne : 11

PisanieTemat: Re: Władca Płomiennych szuka~   Władca Płomiennych szuka~ EmptyNie Kwi 28, 2019 2:55 pm

Ekhm... Ja się zgłaszam na Przebiegłą klacz z obcego stada (tak, zainspirowana tematem parowań xD ) tylko nie umiem sobie znaleźć, jak sporządzić/zdobyć eliksir zakochania i jak dokładnie działa.
Powrót do góry Go down
Devraj
władca
Devraj

PisanieTemat: Re: Władca Płomiennych szuka~   Władca Płomiennych szuka~ EmptyNie Kwi 28, 2019 3:45 pm

Chętnie:) Jakby co, to mogę się dołożyć perłami na ten eliksir zakochania
Powrót do góry Go down
Ihaira
zwykły koń
Ihaira

Posty fabularne : 11

PisanieTemat: Re: Władca Płomiennych szuka~   Władca Płomiennych szuka~ EmptyNie Kwi 28, 2019 4:05 pm

No tak, nie stać mnie teraz na niego z własnych funduszy ^^

Wypadałoby się najpierw dowiedzieć, że Dev jest kimś ważnym, i dopiero użyć tych perfum Razz Może uda mi się wyciągnąć tą informację od Tasunke'go?

A ta odwalana głupota, jaka mniej więcej by była? Bo wiesz, wygodniej mi pytać niż samej pomyśleć Wink
Powrót do góry Go down
Devraj
władca
Devraj

PisanieTemat: Re: Władca Płomiennych szuka~   Władca Płomiennych szuka~ EmptyNie Kwi 28, 2019 4:31 pm

Jak najbardziej wyciągnięcie informacji od Tasunke byłoby w porządku- albo jakiś rysopis, który pozwolił by jej rozpoznać Devraja.

A co do tej głupoty, to nie mam ściśle ustalone, co to ma być- myślę, że coś co wynika po prostu z zakochania, romansowania... A za co później byłoby mu wstyd, no i byłoby upokarzające. Pewnie wyjdzie w praniu i dogadamy się na priv Very Happy

Jak już będziemy mogły zacząć sesję, to daj znać, odejmę sobie te 5 perełek
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Władca Płomiennych szuka~   Władca Płomiennych szuka~ Empty

Powrót do góry Go down

Władca Płomiennych szuka~
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
W galopie :: ABC :: Strefa Użytkowników :: Poszukiwania-
Skocz do: